beats by dre cheap

NOVO U APOTEKAMA!!!

Prodor

(mast za napredovanje na društvenoj ljestvici)

Pomašćuje, Priljubljuje, Prijanja!

Svilenkasta na dodir, brzo se upija, učinkovita više godina, čak i do cijelog jednog predsjedničkog mandata!

1 pakovanje sadrži 12 supozitorija (učmarivača)

 

Sastojci: islamicin, srboštiklin, vjerotoksin

 

Nositelj odobrenja za Federaciju BiH: IZ Sarajevo

Proizvođač: Ujedinjeni Brisel

 

Farmakoterapijska skupina: Antihemoroidalije za lokalnu upotrebu

 

Kontraindikacije: Mast ne bi trebali koristiti ljudi bilo kakvih moralnih načela, radi mogućih bolova i osipa.

Trudnoća i dojenje: Možete ga podojiti u svako vrijeme prije ili poslije terapije. Ukoliko ste na ovoj terapiji, sve su prilike da ga već dojite.

Doziranje i način upotrebe: Dva do tri puta dnevno suptilno uplivati u rektalne oblasti osobe željenog  političkog i vjerskog opredjeljenja, a pogodne za apliciranje "Prodora".  Umetnuti se u analni otvor i dobro utrljati. Potom se prilijepiti uz crijevo, uz pomoć tehnike usisavanja/sisanja. Ako u crijevima naiđete na već prilijepljenog kolegu ili suparnika, smjesta ga klistirajte. Prije učmarivanja provjeriti da li su crijeva prazna. Naknadno pražnjenje crijeva moglo bi dovesti do nepoželjnog istresanja svih prilijepljenih učmarivača.

Ovu terapija prigodna je za napredovanje oba spola, mada se primarno prepisuje muškarcima. Za nježniji spol preporučamo novu vrstu mekih vaginalnih kapsula: Serdžada.

Uz obje terapije potrebno je piti mnogo vode i izbjegavati stresne situacije. Poželjno je što više šetnje u zelenilu, a posebice u okolini džamije Kralj Fahd i Rezidencije Islamske zajednice u Sarajevu.

Statistike:

*Čak 75% ispitanika prijavilo je vidljiv napredak na društvenoj ljestvici već u prve dvije sedmice terapije, a čitavih 50% zazuzelo je važne vjerske i političke funkcije već u prvih par mjeseci korištenja "Prodora"

Filozofija palanke
http://bicegore.blogger.ba
05/03/2009 22:02