beats by dre cheap

Sedam stvari o meni koje ni u snu niste željeli da saznate, ali ste sada mučki primorani!!

1. Kada kakim/serem/kenjam/bombam/kenjuckam/olakšavam se/ serendam/vršim veliku nuždu, uvijek puštam vrelu vodu da teče u kupaonici. Ovo je svojevrstan ritual koji upražnjavam od malena - grije mi čmarni kolutić, koji se na tople poticaje vrpolji i trućucka od dragosti. Najviše na svijetu mrzim hladne hale (po srpski: ladne lale), mada mi poljski toaleti kao i šoranje u prirodi pričinjavaju perverzni užitak...nešto kao slatki greh ;-)

 

2.   U životu me ne mrzi kad me jebu stvari koje volim: kad mi posrne zub na po janjeta jer mi proradi čir, il mi se izmakne treći seks jerbo me potkači kakva gadna infekcija. Jebe me sistem, eto šta me jebe.

 

3. Ponekad, ali samo ponekad potajno priželjkujem da mi jednokratno naraste velika debela crnačka ćuna, da uđem u neku kafanu punu masnih kamiondžija, isučem je na sto uz tresak, mahnem rukama mahalski po zraku stresajući ramenima i ratoborno promrsim: "I..šta ćemo sad...KO je sad faca, ha???HAAAA??? Eto...čisto to even the score, once and for all ;-)

 

4. Najbolje čuvana tajna: Ja nisam Jakovljević, ja sam neki veći izdajnik!!! 

 

5. Tajna iz pubertetskih dana: Jednom sam dala mački da mi liže sisu. To sam uradila pri punoj svijesti. Mačka nije htjela da liže, pa sam na sisu stavila mlijeka i bilo mi je lijepo jerbo je u mačke jezik 'rapav, a sad se kajem...

 

6.  U tajnosti moje seksi-porno pink ultra hip spavaće sobe maštam da me odere od mlohavog k..ca komplet Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, sa sve Parlamentarnom skupštinom (Zastupničkim Domom i Domom naroda), Vijećem Ministara i Ustavnim Sudom. Zamišljam sebe u razderanim crnim halterima, i njihova krezuba usta kako bale na moje igla štikle, dok cajka urla: Mahi, mahi, mahi, mahi, mahiiiiinaaaalno.

 

7. Ja sam potrojena ličnost.

- Ja sam Suada Palavrić

- Ja sam Suada Palavrić

- NE, JA SAM SUADA PALAVRIĆ!!!

Filozofija palanke
http://bicegore.blogger.ba
03/11/2008 23:23